Op jonge leeftijd was Joep al bezig met goochelen en tovenarij, dit ging van kaart moves tot het verscheuren van kranten. Met zijn inmiddels 19 jarige leeftijd is Joep een ervaringsdeskundige als het gaat om entertainment. Hij vindt het hartstikke leuk om iedereen te vermaken en doet dit dan ook altijd! 

 

In 10 jaar is er veel ervaring opgedaan en vingervlugheid beoefend, laat ik het anders verwoorden; ‘’met Joep wil je geen spelletje poker spelen’’.  Vingervlugheid is dan ook zijn specialiteit, hier heeft hij jaren oefening in zitten. Maar vingervlugheid is niet alles, een goede show en presentatie vindt Joep minstens zo belangrijk!

 

In 2019 is een van zijn dromen uitgekomen, Joep heeft de wereldberoemde goochelaars ‘’Penn & Teller’’ ontmoet in Las Vegas. Dit was volgens hem een super ervaring en uiteraard een super show!

 

Inmiddels is Joep nog steeds vol enthousiasme druk bezig met zijn goocheltrucs, dit vinden mensen ook zo leuk aan hem: ‘’hij is zelf zo enthousiast!’’. Hierdoor is er bij elke show een super uitkomst en zo is iedereen gelukkig!