Comedy Magic Show

De comedy Magic Show is ideaal voor evenementen van familiedagen tot serieuze evenementen! In de comedy goochelshow worden zowel goocheltrucs als mentale trucs gedaan, denk hierbij aan het lezen van gedachten. Natuurlijk wordt er heel veel comedy gebruikt!

 

LET OP!

De Comedy Magic Show is niet dezelfde act als de ''Stand-up Comedy Act''. Deze is te vinden onder het kopje ''Comedy Magic''.


Tafelgoochelaar - Walk Around magic

 

Net dat speciale toevoegen aan uw evenement? Dan is Joep van Pamelen DE juiste keuze! Een magische ervaring, en dat onder de neus van de toeschouwer. Joep zal mensen verbazen met kleine trucs tot gedachten lezen.


Magic op Maat

 

Kunt u niet kiezen? Of heeft u speciale wensen? Dan is Magic op Maat DE juiste keuze. Hier kijk ik samen met u naar uw evenement en pas ik mijn magie hierop aan. Dus twijfel niet, en neem vrijblijvend contact op!


Huiskamer Show

 

De naam verraad het al.. Deze show is uitstekend voor kleine groepen mensen. Door het gebruik van Comedy en magic is er geen statische sfeer. Joep is interactief met het publiek, en maakt er gegarandeerd een feest van!